Inici > Política de galetes

Cerca

Política de galetes

Des de conselldemallorca.net desitjam informar-li que la nostra pàgina web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per gestionar sessions i mesurar i analitzar la navegació dels nostres visitants. 

Definició i funció de les galetes 
Una galeta (o galeta informàtica) és una petita informació enviada per un lloc web i emmagatzemada en el navegador de l'usuari, de manera que el lloc web pot consultar l'activitat prèvia de l'usuari.
Les seves principals funcions són la de portar el control d'usuaris i la d'aconseguir informació sobre els hàbits de navegació de l'usuari. 

Quins tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

GALETES DE SESSIÓ: Són un tipus de galetes dissenyades per recaptar i emmagatzemar dades mentre l'usuari accedeix a una pàgina web.
GALETES D'ANALÍTIQUES: Cada vegada que un usuari visita un servei, una eina d'un proveïdor extern (Google Analytics i similars que podran afegir-se a aquest llistat en cas que variïn en relació amb els actuals) genera una galeta analítica en l'ordinador de l'usuari. Aquesta galeta que només es genera en la visita, serveix per obtenir dades de navegació de l'usuari de forma anònima.

Revocació i eliminació de galetes
Pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador. En cas que no permeti la instal·lació de galetes en el seu navegador, és possible que no pugui accedir a alguna de les
seccions de la nostra web.
Instruccions específiques per a cada navegador:

Microsoft Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Apple Safari

Què ocorre si es deshabiliten les galetes
Algunes funcionalitats dels serveis quedaran deshabilitats com, per exemple, romandre identificat a la zona de subscriptors.

Actualitzacions i canvis en la política de galetes
El Consell de Mallorca pot modificar aquesta política de galetes en funció d'exigències legislatives, reglamentàries, o amb la finalitat d'adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.