Inici > Musica > OVELLA NEGRA

Cerca

OVELLA NEGRA

Música

Ovella negra fusiona la nostra música tradicional i el jazz. Balladores i balladors completen l’espectacle aportant moviment als dos estils, entreteixint els balls propis amb el lindy hop. Els arranjaments de Joan Frontera, al piano, agafen força amb l’aportació de Teo Salvà a la bateria i Pablo di Salvo al contrabaix quan interpreten jotes, boleros, fandangos o mateixes passats pel sedàs del jazz.

Formen l’equip de ball Catalina Barceló, Biel Hernández, Blanca Ribas, Joana Maria Seguí, Vicenç Marí, Carme Roig, Pere Mas i Catin Luna com a assessora coreogràfica. Una proposta decidida i valenta amb segell d'autenticitat.Totes les balladores i balladors formen o han format part de l’Escola de Música i danses de Mallorca. Escola fundada l’any 1975 que ha participat fent difusió de la nostra música i ball a festivals arreu del món on ha guanyat diversos premis, entre els que destaquen el Temple d'Or de Sicília el 1984 o el primer premi del Festival de Büyükçekmece, Turquia, l'any 2015.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Joan Frontera (piano), Pablo di Salvo (contrabaix) i Teo Salvà (bateria)

Públic destinatari: A partir de 12 anys

Durada: 90 minuts

Venda d'entrades a la web https://teatreprincipal.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=2493 o de dimecres a dissabte de 11 a 14 h i de 17 a 21 h a taquilla. Diumenges, festius i altres dies amb funció1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

On: 
Teatre Principal. Palma
Quan: 
dissabte, 16 abril, 2022 - 20:00
Preu: 
De 8€ a 20€

info