Inici > Musica > O·ERRA

Cerca

O·ERRA

O·ERRA
Música

O·ERRA marquen el camí de l'escena pop-rock amb article salat, i els seus 3 discs a les espatlles amb mitja dècada ho avalen. Caracteritzats per tonades que queden marcades a l'interior, per la tendresa de les seves lletres amb ritmes intensos i sons clàssics del gènere, combinats amb sons més actuals i electrònics apostant per l'experimentació de textures, aquest 2022 alçaran el vol en direcció a una altra òrbita. El grup presentarà en el Teatre Principal un espectacle diferent que quedarà marcat a la retina de moltes persones, reinventant ses cançons antigues que es podran escoltar com mai abans s'ha fet, sense deixar de transmetre què bé s'hi viu quan ja és estiu, i sortint del que han fet fins ara, trencant amb els corrents que predominen en l'escena balear.

Els Principals d'Ib3

FITXA ARTÍSTICA

Pau Franch: Veu i guitarra / Albert Carrió: Guitarra elèctrica / Manel Esquinas: Guitarra elèctrica / Feliu Palma: Bateria / Juan Blas: Baix / Toni Miquel Ruiz: Teclats i violí

Durada: 80 minuts

Idiomes: Català

Venda d'entrades a la web https://teatreprincipal.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=2489... de dimecres a dissabte de 11 a 14h i de 17 a 21h a taquilla. Diumenges, festius i altres dies amb funció1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

On: 
Teatre Principal. Palma
Quan: 
dimarts, 12 abril, 2022 - 20:00
Preu: 
De 8€ a 20€

info