Inici > Musica > MAGALÍ SARE

Cerca

MAGALÍ SARE

Música

Esponja és el segon disc com a cantautora de Magalí Sare després d'un llunyà Cançons d'amor i dimonis (2018). Ens el presentarà en companyia Sebastià Gris (guitarres), Vic Moliner (baix) i Dídak Fernàndez (percussió).

La temàtica de les cançons d'aquest nou treball gira al voltant de la configuració de la pròpia personalitat posant l'èmfasi en les etapes de la vida que més van definint el nostre caràcter, la infantesa i l'adolescència, èpoques tendres, convulses i plenes de canvis. Un disc ple de confessions i ple de sentit de l'humor, en què ret tribut a les dones de la seva família. S’hi inclouen dues col·laboracions molt especials: la primera amb en Salvador Sobral -el tema Sempre vens assim, produït per Sebastià Gris i ella mateixa- i la segona col·amb el grup Las Migas, que donen color aflamencat a la cançó ETC.. 

Proposta recomanada pel festival POESIA i +

Venda d'entrades i més informació: https://www.lallunaenvers.cat/ca/event/2022/133

Activitat emmarcada dins el festival La Lluna en Vers, organitzada per la Fundació Mallorca Literària. Nits memorables d'estiu amb cultura, literatura, música i teatre a Mallorca.

On: 
Jardí de la Casa Llorenç Villalonga. Binissalem
Quan: 
dissabte, 27 agost, 2022 - 21:00
Preu: 
15€

info