Inici > Musica > JAUME TUGORES TRIO

Cerca

JAUME TUGORES TRIO

Música

Jaume Tugores visita La Lluna en Vers per presentar-hi el seu darrer disc, El matí inventat. Ho farà acompanyat de les seves guitarres i amb els músics Biel Fiol (violoncel) i David Gonzàlez (saxo), en format trio.

El matí inventat reuneix vuit temes instrumentals en el seu estil cinematogràfic i mediterrani per celebrar el naixement dels seus fills i descriu així algunes de les emocions que ha sentit al convertir-se en pare. Tots els temes són conduïts per la guitarra i fent servir uns pedals, sovint crea la sensació sonora d'una orquestra de guitarres. A més, en alguns moments incorpora també la seva veu com un instrument melòdic més. És una música que inspira tendresa però el mateix temps sona molt èpica, expressant així la profunditat i la grandesa que signifiquen per a ell la paternitat. A més, Jaume Tugores ha escrit vuit contes originals en català per als vuit temes instrumentals del disc, on la música, la fantasia, la infantesa i la parentalitat són les protagonistes. En el concert, els temes seran introduïts amb la narració del corresponent conte. Després, escoltant la música, el públic deixarà volar la imaginació i crearà les seves pròpies imatges.

Venda d'entrades i més informació: https://www.lallunaenvers.cat/ca/event/2022/134

Activitat emmarcada dins el festival La Lluna en Vers, organitzada per la Fundació Mallorca Literària. Nits memorables d'estiu amb cultura, literatura, música i teatre a Mallorca.

 

On: 
Castell. Capdepera
Quan: 
diumenge, 28 agost, 2022 - 20:00
Preu: 
12€

info