Inici > Musica > ENTRADA ANTICIPADA

Cerca

ENTRADA ANTICIPADA

Música

Entrada Anticipada és un programa musical radiofònic setmanal presentat pel periodista de  RTVE Bernat Company que s’emet els divendres a les 13.40 hores a Ràdio Nacional d’Espanya  (RNE). Cada episodi està dedicat a un grup o solista balear, inclou una entrevista a l’estudi i dues cançons interpretades en directe en format acústic.  

Amb ocasió d’aquest especial, el programa es trasllada al teatre i es transforma només per una nit en un show d’entrevistes i música en viu amb la col·laboració d’alguns dels artistes emergents i veterans més importants de les Illes Balears. Músics que interactuaran entre ells, cantaran en directe i contaran tot allò que tal vegada no han contat mai. 

Entrada Anticipada combina l’esperit de la ràdio amb el ritme d’un late night en viu, sense interrupcions, amb la participació de Xanguito, Pep Álvarez d’Anegats, Maria Hein, Juanjo  Monserrat, Pau Franch d’O-Erra, Amulet, Mireia Flores d’Ombra, Jaume Anglada, Pep Suasi, Llàtzer Méndez i Lluís Arboledas d’Ossifar, Julio Molina d’Urtain i Miquel García de Roulotte  entre d’altres.  

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i presentació: Bernat Company / So directe: Mateu Picornell, Pere Estelrich / Escenografia i il·luminació: Joan Ferrer  / Direcció musical: Toni Pastor Amb el suport de l’equip tècnic de RTVE – Illes Balears / Artistes convidats: Joan Muntaner (Xanguito); Pep Álvarez (Anegats); Maria Hein; Juanjo Monserrat; Pau Franch (O-ERRA); Amulet; Mireia Flores (Ombra);  Jaume Anglada;  Pep Suasi;Llàtzer Méndez, Lluís Arboledas (Ossifar); Julio Molina (Urtain);  Miquel García (Roulotte)...i més 

Públic destinatari: A partir de 12 anys

Durada: 120 minuts

Més informació a www.teatreprincipal.com

On: 
Teatre Principal. Palma
Quan: 
dimarts, 3 maig, 2022 - 20:00
Preu: 
Gratuït

info