Inici > Musica > ELS PETS

Cerca

ELS PETS

Música

Just després de la seva flamant i merescuda Creu de Sant Jordi, Els Pets tornen amb el seu disc més vital i captivador. Mirallant-se en el pop de guitarres dels Kinks, Teenage Fanclub i especialment la new wave britànica de finals dels 70 (Elvis Costello, The Jam, Graham Parker), els de Constantí pitgen l’accelerador melòdic amb un grapat de cançons executades amb ràbia i determinació. Una cosa està clara, el nou disc és una proposta diferent, més eufòrica i colorista que els seus discos anteriors, substituint la melangia tardorenca per un reguitzell de ‘singles” assolellats i trepidants amb vocació de clàssics instantanis. 

En uns temps on regna l'obligació de mostrar-nos sempre joves i on la maduresa és menystinguda de manera absurda, Els Pets mostren la seva edat sense complexes i amb alegria, demostrant-nos que la vitalitat artística de debó es mesura amb l’ambició i les ganes d’arriscar-se. 

Són més de tres dècades de feina ben feta, de reconeixements i alegries, però Els Pets ens demostren un cop més que no tenen cap intenció d’aturar-se ni de mirar enrere. Ara et toca a tu apuntar-te a la seva nova proposta. Estem segurs que et compensarà.

FITXA ARTÍSTICA

Veu i Guitarra: Lluís Gavaldà Roig / Bateria: Joan Reig Solé / Baix: Rafael Cáceres Cano / Teclats: Joan Pau Chaves Vivancos / Guitarra: Jordi Bastida Ovejero / Guitarra: Marcel Cavallé Garcia / Producció en Gira: Sergio Gómez Talabán / Backliner: Jorge Rutllant Del Val / Tècnic de Monitors: Jordi Castaño Polo / Tècnic de so: David Alexander Norman / Tècnic de Llums: Guillem Costa Casas / Backliner: Sergi Zaragoza Garcia / Merxandatge: Lluc Fortuny / Oficina Management: Xavi Fortuny /Transportista Camionet: Agustí Sala

Públic destinatari: Tots els públics

Durada: 90 minuts

Idiomes: Català

Venda d'entrades a la web https://teatreprincipal.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=2502... de dimecres a dissabte de 11 a 14 h i de 17 a 21 h a taquilla. Diumenges, festius i altres dies amb funció1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

On: 
Teatre Principal. Palma
Quan: 
diumenge, 1 maig, 2022 - 20:00
Preu: 
De 8 a 25 euros

info