Inici > Musica > DERVISH

Cerca

DERVISH

DERVISH
Música

Després de 30 anys sobre els escenaris, Dervish segueix sent una de les bandes més creatives de música folk irlandesa, i una de les més reconegudes. A Palma, els sis integrants del grup presentaran el seu darrer disc, The Great Irish Songbook (2019), a la vegada que recuperaran alguns dels temes més icònics dels seus 14 àlbums anteriors. Dervish té una profunda connexió amb Mallorca. Un dels seus treballs més celebrats, Live in Palma, va ser gravat al Teatre Principal el 1997.

Recentment, Dervish acaba de guanyar el BBC Lifetime Achievement Award, i durant la seva dilatada carrera ha actuat a festivals internacionals com Glastonbury o Rock in Rio.  El grup reinventa contínuament les cançons de la seva terra natal, demostrant el significat de la paraula perdurable a tots els temes que recupera. 

FITXA ARTÍSTICA

Veu i bodhran
Cathy Jordan

Mandolina
Brian McDonagh

Flauta i whistles
Liam Kelly

Violí
Tom Morrow

Buzuki
Michael Homes

Acordió
Shane Mitchell

Venda d'entrades a la web www.teatreprincipal.com o de dimecres a dissabte de 11 a 14 h i de 17 a 21 h a taquilla. Diumenges, festius i altres dies amb funció1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

 

On: 
Teatre Principal. Palma
Quan: 
dissabte, 20 novembre, 2021 - 20:00
Preu: 
8 a 25€

info