Inici > Musica > BEATRIZ FERREYRA

Cerca

BEATRIZ FERREYRA

BEATRIZ FERREYRA
Música

La compositora d'origen argentí Beatriz Ferreyra (Còrdova, 1937), establerta des de fa anys a França, figura capital en la història de la música electroacústica, proposa un repàs a la seva obra a través d'un concert en el qual espacialitzarà en directe, mitjançant una orquestra d'altaveus especialment constituïda per a l'ocasió, una selecció del seu dilatat catàleg d'obres fixades en suport.

Des de 1970 es considera compositora independent, estant adscrita a partir de 1975 al Col·legi de Compositors del Grup de Músiques Experimentals de Bourges (1975). Ha rebut encàrrecs del GRM (1967-70), del GMEB (des del 1971). Les seves obres, essencialment acusmàtiques, neixen de sensacions, percepcions, sentiments i d'una visió personal que ella tradueix en so. Compon també per a films, ballet, espectacles, i s'ha interessat en la recerca i realització d'obres aplicades a la musicoteràpia (1973-77).

Podeu trobar aquí el seu canal de Spotify.

 

Venda d'entrades a la web www.teatreprincipal.com o de dimecres a dissabte de 11 a 14 h i de 17 a 21 h a taquilla. Diumenges, festius i altres dies amb funció1 hora abans de l’inici de l’espectacle.

On: 
Teatre Principal. Palma
Quan: 
dimecres, 3 novembre, 2021 - 20:00
Preu: 
15€

info