Inici > Musica > ALTERNATILLA ALL-WOMAN JAZZ BAND

Cerca

ALTERNATILLA ALL-WOMAN JAZZ BAND

ALTERNATILLA ALL-WOMAN JAZZ BAND
Música

Un concert únic protagonitzat per una interessant formació inèdita per a celebrar la cinquena edició del festival Alternatilla Jazz i posar en valor la gran aportació de les dones a la creació i interpretació de la música  jazz, destacant la seva creixent importància. 

Jazzistes procedents d'Holanda, Noruega, Polònia, Portugal i Espanya, els cinc territoris que han protagonitzat el festival fins a la data, s'alien en aquest ménage à cinq. En directe es generarà un interessant diàleg musical obert a la improvisació entre aquestes reputades jazzistes que, encara que amb diferents bagatges i personalitats artístiques, comparteixen certa ingravidesa interpretativa i desborden talent. La  innovació, la llibertat, l'elegància, el contrast, la hibridació d'estils i l'intercanvi cultural regiran en un directe únic del qual podrem gaudir  sobre l'escenari del Principal.  

Una multicultural conversa plural que farà detonar, una vegada més, els  límits del jazz.

Venda d'entrades a la web www.teatreprincipal.com o de dimecres a dissabte de 11 a 14 h i de 17 a 21 h a taquilla. Diumenges, festius i altres dies amb funció1 hora abans de l’inici de l’espectacle.   

 

 

 

 

On: 
Teatre Principal. Palma
Quan: 
dimecres, 17 novembre, 2021 - 20:00
Preu: 
8 a 25€

info