Inici > Infants > N'ESTEL D'OR

Cerca

N'ESTEL D'OR

N'ESTEL D'OR
Infants

Aquesta rondalla mallorquina ens explica la història de na Catalineta, una al·loteta pubila i garrida que, arran de la mort de son pare, comença a viure amb una mare nova i la filla d’aquesta, na Joanota, grossera, mal feta i granelluda. Totes dues l’envegen i, per això, li fan la vida impossible, li fan fer les feines més dures i li donen menjar passat i corcat.

Però, un dia, la sort de na Catalineta canvia, quan el riu s’emporta la bugada riu avall. Allà hi trobarà unes velletes misterioses que li faran una comanda molt màgica…

La sessió està plantejada com un espectacle infantil portàtil de petit format, on els infants es col·loquen davant la contacontes i s’hi propicia la participació i la interacció. La narració disposa de música i de dos fons giratoris, on sis personatges mòbils ens expliquen la història.

Activitat emmarcada dins El Jardí Màgic 2021.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i dramatúrgia: Cristina Francioli / Disseny de vestuari: La maleta de la abuela / Grafisme: The last film / Intèrprets: Cristina Francioli / Escenografia: Espill, companyia de teatre.

Activitat a càrrec d'Espill.

Edat recomanada: Públic familiar amb infants a partir de 5 anys

Inscripcions disponibles a partir del 8 de setembre al següent enllaç: https://forms.gle/65fnj5uuB9KanqF48

On: 
Jardí del Centre Cultural la Misericòrdia. Palma
Quan: 
dissabte, 18 setembre, 2021 - 11:00
Preu: 
Gratuït

info