Inici > Exposicions > PONS FRAU A PLENA LLUM

Cerca

PONS FRAU A PLENA LLUM

PONS FRAU A PLENA LLUM
Exposicions

“Josep Pons Frau, a plena llum” és una mostra que recull les diverses facetes de la producció de l’artista, nascut a Sineu el 1883 i mort a Palma el 1952.

L’exposició, que estarà oberta fins el dia 11 de setembre, és una iniciativa dels nets de l’artista, Carles i Cuki Pons, i ha estat coorganitzada amb el Museu de Mallorca.

L’objectiu de la mostra és exposar l’obra de Josep Pons Frau prestant atenció als diàlegs i intercanvis que es produeixen entre les diferents facetes que la integren: pintura, fotografia, ceràmica, dibuix, il·lustració i grafisme. Aquest projecte de recuperació es va iniciar fa 15 anys amb la col·laboració del catedràtic i teòric de l’art Antoni Marí i d’Anna Pujadas, professora d’història de l’art i a les hores directora d’Eina.

La mostra s'inaugura el 18 de maig, a les 19 hores. A més a la inauguració hi ha una performance de Tomeu Arbona del Fornet de Can Soca i juntament amb l'obra de pintura, ceràmica i fotografia de Pons i Frau, hi ha una reinterpretació de la mateixa amb unes robes dissenyades pel dissenyador Sebastià Adrover. 

On: 
Museu de Mallorca. Palma
Quan: 
dimecres, 18 maig, 2022 - 19:00 a diumenge, 11 setembre, 2022 - 10:00
Preu: 
Gratuït

info