Inici > Exposicions > PAULA ANTA - KHAMEKAYE

Cerca

PAULA ANTA - KHAMEKAYE

PAULA ANTA - KHAMEKAYE
Exposicions

D'un total de 83 projectes presentats, Khamekaye, de Paula Anta fou el guanyador del Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2020 per una proposta que parla de conceptes transcendents que tenen a veure amb la contemporaneïtat i les seves problemàtiques.

La finalitat del Premi Mallorca de Fotografia Contemporània és contribuir a consolidar els objectius de promoció de la fotografia, donar suport a aquesta disciplina com a creació artística i cultural, impulsar la creació fotogràfica contemporània i, alhora, reconèixer la tasca desl fotògrafs com a autors. Un guardó impulsat pel Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüísitca del Consell de Mallorca a través de l'Arxiu del So i la Imatge de Mallorca.

Qüestions com la identitat, el territori, el declivi de la nacionalitats, la convivència i la cura mediambiental, les friccions post-colonials o l'estranya bellesa de la precarietat, d'allò simple i de l'essencial, troben punts de contacte dins el plantjament d'una investigació que no renuncia a la construcció d'un relat enigmàtic, atraient, ple de matisos i girs.

Una exposició que forma part de la programació de la Nit de l'Art 2021.

HORARI

De dilluns a divendres, de 10.30 h a 13.30 h i de 17.00 h a 20.00 h

Dissabtes, diumenges i festius, tancat

Dissabte 18 de setembre obert de 18 a 23 h amb motiu de la Nit de l'Art.

 

 

On: 
Centre de Cultura "Sa Nostra". Palma
Quan: 
dijous, 16 setembre, 2021 - 10:00 a dimarts, 30 novembre, 2021 - 10:00
Preu: 
Gratuït

info