Inici > Exposicions > GUILLEM MARCH. KARMEN I ALTRES MUSES

Cerca

GUILLEM MARCH. KARMEN I ALTRES MUSES

Guillem March. Karmen i altres muses
Exposicions

Exposició inèdita que vol acostar al públic el treball de l'il·lustrador mallorquí Guillem March (Palma, 1979). La mostra, que ocupa la planta baixa i la primera planta de les sales d’exposicions del Centre Cultural la Misericòrdia, estarà oberta fins al 30 de gener amb totes les mesures de seguretat i sanitàries necessàries. Comissariada per Juan Roig, l'exposició coincideix amb la celebració del Festival Còmic Nostrum.

"Karmen" és el projecte més ambiciós i personal de Guillem March. Realitzat per l’editorial francesa Dupuis, és el primer àlbum de la seva etapa madura, en què signa tant el guió com el dibuix. Una autoria total, que havia perseguit des que es dedica professionalment a la historieta.

L’àlbum va aparèixer a França a principi de 2020 i va aconseguir immediatament un gran reconeixement tant del públic com de la crítica. En aquest moment, l’àlbum és un dels vint finalistes al premi Fnac France Inter al millor còmic de l’any i està nominat al premi Les Utopiales del festival de ciència-ficció de Nantes.

Guillem March va començar la seva trajectòria professional internacional l’any 2008, moment en què va aconseguir un contracte amb la popular editorial americana DC Comics. D’aquesta època, destaquen les seves portades i pàgines per a sèries com Detective Comics, Azrael, Catwoman o Gotham City Sirens (‘Musas de Gotham’ en l’edició espanyola).

Actualment, Guillem March forma part de l’equip creatiu de Batman, la col·lecció més popular de DC Comics. Però no abandona projectes personals, com la col·lecció de toms Summer Muse, que recullen les seves anotacions anatòmiques del natural, normalment preses a la platja, i que l’autor transforma en historietes senzilles que recullen en els seus globus els diàlegs intranscendents que es produeixen durant aquestes sessions de dibuix.

 

 

HORARI:

De dimarts a divendres, de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h

Dissabte, diumenge i festius, tancat

 

On: 
Centre Cultural la Misericòrdia. Palma
Quan: 
dijous, 8 octubre, 2020 - 10:30 a dissabte, 30 gener, 2021 - 10:30
Preu: 
Gratuït

info