Inici > Espectacles > UN OBÚS AL COR

Cerca

UN OBÚS AL COR

UN OBÚS AL COR
Espectacles

“Wahab, de pressa la mare no està bé!”. Aquestes són les paraules que sent el protagonista en una telefonada que canviarà la seva vida per sempre.

Wahab és un jove d’una trentena d’anys que recorre la ciutat en autobús per anar a l’hospital. El que no s’espera és que aquest trajecte sigui un recorregut intern dins la seva memòria més íntima que l’enfrontarà a les seves pors, provocades per l’exili, la guerra, la mort i la malaltia. L’espectador esdevé un ésser conscient dels pensaments més profunds de Wahab, que presenta aquesta tragèdia amb un monòleg xocant, explosiu, inquietant i commovedor. De nou el text de Wajdi Mouawad brilla per la seva bellesa poètica, plena d’artefactes emocionals que condueix el públic a connectar i empatitzar de forma directa amb el dolor del protagonista.

VII CICLE DE TEATRE ÍNTIM (amb el públic damunt l’escenari)

FITXA ARTÍSTICA

Text original: Wajdi Mouawad / Traducció: Ramon Vila / Direcció i espai escènic: Joan M. Albinyana / Intèrpret: Joan Toni Sunyer / Ajudantia de direcció: Biel Morro / Espai sonor: Jaume Oliver / Vídeo Art: Jore Soares i Joan M. Albinyana / Il·luminació: Joan M. Albinyana i Miquel Llull / Vestuari: Jaume Gayà / Fotografia: Marina Canovas / Producció executiva: Kelly Martínez / Assessorament vocal i Interpretació: Maria Antonia Sales / Assessorament a l’espai i Construcció de mecanismes: Miquel Llull

Públic destinatari: A partir de 12 anys

Durada: 1 h 10 min

Entrades i més informació al Teatre d' Artà de 19 h a 21 h, o telefonant al 971 82 97 00 o a info@teatrearta.cat

Activitat emmarcada al Catàleg d'Activitats Culturals del Consell de Mallorca, el CACIM.

On: 
Teatre. Artà
Quan: 
divendres, 11 febrer, 2022 - 20:30
Preu: 
12€

info