Inici > Espectacles > LA POSIBILIDAD DE LA TERNURA

Cerca

LA POSIBILIDAD DE LA TERNURA

LA POSIBILIDAD DE LA TERNURA
Espectacles

En un món on continuen existint les guerres liderades per homes, on els crims per odi racial, LGTBIQ+FÒBIA i violència de gènere són perpetrats majoritàriament per homes, on molts d'ells continuen exercint la potestat de dominar i fer sofrir als altres, és a on la pràctica de la tendresa adquireix un poder revolucionari en permetre habitar altres masculinitats allunyades d'aquesta barbàrie i brutalitat.

A La posibilidad de la ternura, un grup de 7 joves xilens entre els 13 i 17 anys decideixen resistir al mandat cultural que els imposa ser agressius i autoritaris a través de la pràctica de la tendresa, entenent-la com l'energia necessària per a transformar la seva duresa viril en afecte.

S'embarquen en la construcció de la seva pròpia masculinitat, enfrontant-se a la por de ser insultats, humiliats i marginats, obrint-se per primera vegada a la possibilitat de contenir-se els uns als altres i manifestar-se afecte lliurement i plantejant-se una infinitat de preguntes: Com ens modifiquem si no tenim un model masculí com a referència a adoptar? Què és el que ens frena a mostrar afecte, a demanar afecte? A què li tenim por? Quan afecte falta en la vida dels homes en la nostra cultura? Com resistim a un mandat cultural que ens imposa l'agressivitat? Com defensem la tendresa? Com fem d'ella una pràctica política?

Entrada: https://teatreprincipal.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=2813...

On: 
Teatre Principal. Palma
Quan: 
dilluns, 9 octubre, 2023 - 18:00
Preu: 
8 a 25 €

info