Inici > Espectacles > LA GALA MÉS IN

Cerca

LA GALA MÉS IN

LA GALA MÉS IN
Espectacles

La Gala més IN es compon d'actuacions originals d'art inclusiu, produïdes en exclusiva per a aquest esdeveniment. Actuacions de música i dansa que reuniran en l'escenari a artistes amb i sense discapacitat, els qui compartiran escenari per a demostrar que el talent no té barreres.

Es tracta d'un espectacle de gran qualitat artística, únic en la seva categoria a Europa i creat per a mostrar que l'art no coneix de límits ni de discapacitat. En aquest sentit, es desmarca de la visió paternalista que envolta a l'àmbit de la diversitat funcional i s'ha convertit en un acte de conscienciació i sensibilització per a tota la societat.

Fundación Grupo SIFU, que promou la plena integració social i laboral de les persones amb discapacitat i especials dificultats d'inserció, porta a Palma, per primera vegada, la Gala més IN, en aquesta ocasió de la mà del Teatre Principal.

Després de nou edicions consecutives entre Barcelona (Gran Teatre del Liceu), Madrid (Teatre Real/ Els Teatres del Canal) i Sevilla (Teatre de la Maestranza) Ara, aquest espectacle de música i dansa aterra a Palma per a donar visibilitat i posar en valor les capacitats de les persones amb diversitat funcional a través de l'art, en una nit màgica que celebra la INtegració, INclusió i INterpretació.

Entrada: https://teatreprincipal.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=2689...

 

On: 
Teatre Principal. Palma
Quan: 
dijous, 2 febrer, 2023 - 19:00
Preu: 
De 10 a 20 €

info