Inici > Espectacles > FAKE

Cerca

FAKE

Espectacles

'Fake', de Rafa Gallego, el nou espectacle d' El somni produccions, amb la direcció de Sergio Baos i la interpretació de: Marga López, Maria Bauçà i Santi Celaya.

Fake és la història d'una dona, d'una dona amb projecció pública que, a causa d'una manipulació orquestrada juntament amb el combustible dels mitjans de comunicació i les xarxes socials, provoca un gir a la vida i la carrera política. Una obra que transita des de l'humor més satíric a la realitat més crua. Un desplegament de personatges sense precedents. Però Fake és sobretot les respostes a allò que pot resultar incomprensible i la seva lluita per desmuntar un guió que s'escriu a una velocitat incontrolable i difícil de parar amb les tecnologies.

“A l'era del clickbait, de la proliferació d'informacions sense contrastar i d'uns valors cada cop més líquids, una líder progressista intenta escalar fins al cim de la política. És una lluita contra unes estructures resistents a qualsevol canvi profund, dins d'un entorn ple d'amenaces que fins fa molt poc crèiem superades. Fake agita l'arbre de la manipulació mediàtica, de la corrupció i del feixisme alhora que ens posa davant d'un mirall que ens fa una pregunta incòmoda: volem ser simples espectadores d'una degradació col·lectiva que potser només acaba de començar?”

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Sergio Baos / Actors: Marga López, Maria Bauçà i Santi Celaya

Públic destinatari: Adult

Durada:1 h 30 min

Entrades i més informació al Teatre d' Artà de 19 h a 21 h, o telefonant al 971 82 97 00. 

Activitat emmarcada dins el Catàleg d'Activitats Culturals del Consell de Mallorca, el CACIM.

On: 
Teatre. Artà
Quan: 
divendres, 28 gener, 2022 - 20:30
Preu: 
12 €

info