Inici > Espectacles > AUDITÒRIUM GLOSA FEST

Cerca

AUDITÒRIUM GLOSA FEST

AUDITÒRIUM GLOSA FEST
Espectacles

Neix l’Auditòrium Glosa Fest, la trobada internacional d’improvisadors a Mallorca. La primera edició comptarà amb l’actuació conjunta dels Glosadors de Mallorca i Repentistas de Cuba.

Aquesta cita dedicada a la glosa comptarà amb la participació de personalitats de renom internacional, com és el cas de la considerada millor repentista del món, Tomasita Quiala, i de Luís Pas, Papillo, com a representants dels Repentistas de Cuba. També en seran protagonistes els membres de l’Associació Cultural Glosadors de Mallorca, com són Mateu Matas, Xurí; Maribel Servera o Macià Ferrer, Noto, entre molts altres.

L’objectiu de l’esdeveniment és gaudir d’un espectacle únic, centrat en l’art de l’oralitat i, al mateix temps, enriquir-nos de les aportacions dels mestres de la improvisació.

L’Associació Cultural Glosadors de Mallorca i l’Auditòrium de Palma, amb la col·laboració del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, presenten la primera edició de l’Auditòrium Glosa Fest. 

Entrada: https://auditoriumpalma.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=2965...

On: 
Auditòrium de Palma de Mallorca
Quan: 
diumenge, 2 abril, 2023 - 18:00
Preu: 
24 €

info